16 september, 2007

Me har en plan!

Ein Plan!
Aksjon starter neste juni - eller litt før.
Me trenge:
- to hybelkaniner av sødaste slag - øvetrøtthed ikkje påkrevd men alltid et pluss
- vaskemiddel. masse vaskemiddel. Spesielt Cillit BANG! BANG! og smusset er vekk!
- vaskebøtter
- vaskefiller i store mengder
- vaskekost
- vaskemopp

Eventuelt sjide me i heila greiå å bestille vaskehjelp. Så me har sendt prisforespørsler te tri vaskehjelpfirma for å hørra om di har lyst å ver greie å vaska for oss;)

Sagt i prosessen, då me prøvde å tenka oss te kor høgt der va onna tage her:
Jeanett: "Eg kan kje stabla to av meg i høyden!"
Hu prøvde og å foreslå at der kanskje va 1,50 onna tage. Jeanett, kor høge e DU?

Skilsmisseprosessen
Altså, me har såvidt lagt bag oss vår ettårsdag som samborarar (12. august, å sorry, Anette, bildene e BORTE!), å me har allerede begynt å planlegga skilsmissen. I å me at de tar et år å bli skilt begynne me altså nå. Me vil forøvrig påpega at me føle oss litt snytt for den store Kranglefasen. Alle som skille seg ska jo ha en Kranglefase, men me har ikkje fått! SNØDEN! Jeanett ska få foreldreretten te KIlby, forutsatt at Sigrid får samværsrett ein gong i måneden. De e så langt så me har komt foreløpig - oppdateringar om skilsmisseforhandlingane komme utøve høsten.

Vinterdepresjonar
For et ver! Alle årstider (minus sommar) på ein gong, dette e ikkje kjekt. Der har ikkje snødd foreløpig, men de e sannsynligvis bare timar om å gjer. Vinterdepresjonane sige på, liga tongt som forkjølelsen. Me e dedde i daaaasen! For å avhjelpa disse depresjonane litt har me bestemt oss for et heilt nytt prosjekt! Juhuuuu!

De Nya Prosjekte
De Nya Prosjekte e ganske enkelt, å ganske spennande. Rett å slett: Discover Trondheim Itte å ha budd her et år begynne me å lura litt på ke denne byen egentligt har å by på. Dette må undersøgas. Derfor; i mårå ska me på turistkontore som ekte turister å spør di ud om ke me må/bør/kan jørr i denne byen. Me glede oss. Ein gong i måneden ska me ud å spisa - å de e ikkje lov å gå same plassen to gonger, foreløpig - å me ska og prøva å jørr någe kulturelt og/eller turistigt ein gong i måneden. Dette blir så bra!

Ellers:
Ellers ska me ud ein dag å se på vinterjakkar å gensarar, Jeanett ska på immgalla på torsdag me 140 mann på Olav's Pub, me har ein ny plan for kjøkkenvask, Sigrid skrive oppgavar så blekk og motivasjon sprute (Ha. Ha.), og Jeanett lese me samme motivasjon.

FORRESTEN:
Me vil ha kommentarar, eller så blogge me isje merr! Me vil og veda koss folk har de, ka som skjer, i verden generelt og på Sola/Ålgård/i Stavanger/Sandnes/Oltedal/Slovakia spesielt.

Oppdateringar om andre ting som skjer og di nye folkå på gangen komme litt på sikt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det har knaskje ikkje snødd, men det har hagla..

Cathrin sa...

Sigrid har komt hjem ser eg:D hehe d e bra:D jausau.. eg kom akkurat hjem fra konf weekend... eg vil og ha kommentara på min blogg altså...

Maria sa...

På Ålgård reggne det. Som om det kom som et sjokk liksom.

Marit sa...

eg har vert i bergen! å d regna isje! me fekk di tri soldagene di har der oppe:P

Marit sa...

Anbefale forresten dunkhodether.blogspot.com for de av dåkk så isje har vert der:)